Четвер-02.05.2024
 
 


| ГОЛОВНА | ВХІД | РЕЄСТРАЦІЯ | ЗАМОВЛЕННЯ |            Вихід  | RS
ПОШУК ПО САЙТУ

2017 » Грудень » 2 » 19:53
Арештований і побитий поліцією американський бізнесмен оголосив голодування

Відео арешту і побиття американського бізнесмена:

  Свавілля й беззаконння щодо іноземців в Україні набирають нових обертів.

  Окрім грузинів під наругу цепних псів Авакова потрапляють і громадяни США. Мова йде про американського інвестора українського походження Ігора Бойка. Пан Бойко є власником кондитерської фабрики "Житомирські ласощі".

  На українському ринку вироби "Житомирських ласощів" увійшли в конкуренцію з продукцією "Рошену", що й стало причиною конфлікту між інтересами Петра Порошенка та Ігора Бойка. Діло дійшло до Міжнародного арбітражного суду Стокгольма. Справа обіцяє бути гучною і не на користь "Рошену". Відтак люди Петра Порошенка почали вимагати у власника "Житомирських ласощів" відкликати позов з арбітражу. Однак Ігор Бойко виявився тертим калачем і не піддався на шантаж та погрози. А далі все за звиклим сценарієм: фабрикування кримінальної справи проти Ігора Бойка, арешт і садистське побиття головорізами Авакова американського бізнесмена.   

  Однак і це не зламало Ігора Бойка. На знак протесту американський інвестор оголосив безстрокове голодування. Від жорстокого побиття у Ігора Бойка стався гіпертонічний криз.

  За наполяганням адвокатів потерпілого вирішено залишити до завтра у приміщенні швидкої допомоги. Завтра до потерпілого від рук українських "правоохоронців" прибуде консул США. Справа починає витягувати на пристойний міжнародний скандал, в якому замішаний і сам гарант Конституції україни та його люди.

  Беруть великі сумніви, що після подібних скандалів, спричинених бойовиками МВС і СБУ у багатьох потенційних інвесторів все ще буде бажання зв'язувати свій бізнес з Україною.

                                                                                                                                                       Rostyslav Demchuk

Переглядів: 1083
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

 UniClub Новояворівськ-Яворів-Львів»    e-mail: uniclub@i.ua              Copyright MyCorp © MMSD | 2011                                UniClub                           
Конструктор сайтів - uCoz