П`ятниця-17.05.2024
 
 


| ГОЛОВНА | ВХІД | РЕЄСТРАЦІЯ | ЗАМОВЛЕННЯ |            Вихід  | RS
ПОШУК ПО САЙТУ

2014 » Травень » 14 » 13:48
У Львові працює окупаційна адміністрація

IMG_0090  «Правий сектор» вимагає відставки низки одіозних чиновників міськради

Якщо на Сході та Півдні України  оперує чужинець, то у Львові діє свій, місцевий окупант у вигляді чиновників. Окремі з них не мають більше права триматись за портфель – за масові та цинічні порушення чинного законодавства та зневагу інтересів місцевої громади, вони мусять піти у відставку. Про це сьогодні заявив заступник керівника політичної організації «Правий сектор» у Львівській області Віталій Сергатюк.

Так, повідомив він, у числі перших з мерії повинні піти керівник юридичного відділу ЛМР Гелена Пайонкевич, директор Департаменту містобудування Андрій Павлів, заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Львівської міської ради Володимир Шевчук та  начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка. «Виникає враження, що у нас працюють не менеджери, а працює у Львові окупаційна адміністрація, яка чхати хотіла на права та інтереси городян. Вона займається лише одним – викачуванням грошей для підприємств, структур, наближених, чи, можливо, і належать посадовцям Львівської міськради», – заявив Віталій Сергатюк.

Серед останніх злочинів проти львів’ян, вчинених чиновниками, він назвав і вирубку Снопківського парку, і двоставковий тариф на тепло та підвищення ціни за проїзд у маршрутках.  Окрім того, Віталій Сергатюк зазначив – сморід у Львові також, ймовірно, справа рук чиновницької братії. Так, каже він, є інформація, що «Ензим» має автономну гілку для виведення відходів виробництва. Однак зараз вона заблокована. «Є інформація, що перекрито її задля того, аби отримати гранд для боротьби зі смородом, який самі ж і спровокували. Гілку  розблокують, як тільки це стане вигідно. Зараз ми перевіряємо ці факти. Відповідні запити вже надіслано. Чекаємо відповіді», – сказав Віталій Сергатюк.

Він повідомив, що завтра «Правий сектор» збирається під стінами Львівської міськради. «Пікет буде і буде вимога. Однозначно не скажу, чи будемо завтра когось виносити. Однак напевно «сувеніри» у вигляді покришок та пляшок із керосином для чиновників, на яких тепер стоїть умовна «чорна мітка», ми організуємо. Будемо переконувати – нехай краще йдуть самі», – резюмував правосекторівець.

Нагадаємо, сьогодні «Правий сектор» звернувся до міського голови Львова та депутатів ЛМР із вимогою визначитись, на чиєму вони боці – злочинних чиновників чи громади міста Лева.

Переглядів: 375
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

 UniClub Новояворівськ-Яворів-Львів»    e-mail: uniclub@i.ua              Copyright MyCorp © MMSD | 2011                                UniClub                           
Конструктор сайтів - uCoz