П`ятниця-17.05.2024
 
 


| ГОЛОВНА | ВХІД | РЕЄСТРАЦІЯ | ЗАМОВЛЕННЯ |            Вихід  | RS
ПОШУК ПО САЙТУ

2016 » Червень » 16 » 21:17
Володимир Мусієвський. Голова Пустомитівського райсуду.

   Чудна історія... Треба буде прослідкувати як це голова Пустомитівського суду переатестацію пройде

Фото так собі, але розгледіти 'правосуддя' можна.

   Знайомимося, захисник порушників ПДР суддя Володимир Мусієвський. Голова Пустомитівського райсуду. Сьогодні задовольнив позов "дівчини в червоних штанях" і скасував постанову патрульної поліції. Хто призабув, то нагадаю: 4 "квітня "леді ін ред" перекрила своєю "ред кар" трамвайну колію і мала то в носі. Попала на відео. Патрульні по відео її знайшли і через місяць її таки наздогнала справедливість разом із штрафом у розмірі 510 грн. Але "свідки касти привілейованих" так просто не здаються. Дєвочка оскаржила постнову в суді. Ви уявляєте, рівень "залупи" щоб з отой штраф оскажувати!? І то ж не за гроші боротьба, бо на адвоката більше потратили. То справа принципу - бо ж хтось посмів накласти прєдєл на безпрєдєл.
Так от оцей суддя коли були присутні журналісти, то страшно вникав і розбирався. Викликав порушницю і свідків. Порушниця так і не зявилася, а от свідок дуже точно і аргументовано усе розповіла в суді, на минулому засіданні. Сьогодні журналістів не було (довелося черги на кордоні знімати) і от суддя (пользуясь случаєм) подарував суспільству ще одну дулю з маком.
І чисто по-людськи його честь зрозуміти можна. Його самого не так давно, десь на початку року, патрульні оформили по 130-й. Хто не в курсі - то є керування в нетверезому. Але колега з Личаківського суду закрила справу і постанову на суддю Мусієвсього визнала не законною. От так от! Так що суддя Мусієвський вибрав бути "по ту сторону добра і зла". Ну ок. Поширюємо, розповідаємо один одному цю добру і світлу історію про нього. В них є "щит" із закону, грошей і звязків. Але в нас є "світло" - із вільного, як вітер, слова. Вони бояться світла.

Віка Балицька
Переглядів: 932
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

 UniClub Новояворівськ-Яворів-Львів»    e-mail: uniclub@i.ua              Copyright MyCorp © MMSD | 2011                                UniClub                           
Конструктор сайтів - uCoz